Nedgravning af fiber

Hos CPK Gruppen er vi specialister i nedgravning af fiber, kabler og rør. Med et højt fagligt niveau og en god forståelse for dine behov, leverer vi høj kvalitet og høj sikkerhed.

Nedgravning af fiber | CPK Gruppen

Vi sikrer din digitale forbindelse

Vi anser vores arbejde som en fornem opgave, der sikrer, at din digitale hverdag fungerer, som den skal.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med underjordisk infrastruktur og etablering af digitale forbindelser. Et af vores specialer er nedgravning af fiber og kabler til både private og erhverv samt små som store projekter.

Mange års arbejde har givet os knowhow og et stort kendskab til de etablerede netværk, der betyder, at vi kan levere kvalitetsløsninger, der dækker dine behov.

Har du et projekt vi skal rådgive eller hjælpe dig med? Så tøv ikke med at kontakte os her.

Nedgravning af fiber

Gravning af fiberkabler og rør

Vores speciale er nedgravning af fiber og rør, og vi er gode til det, vi laver.

Gravetilladelse

Gravetilladelse & ledningsoplysning

Såfremt det er aktuelt, assisterer vi dig i søgningen af diverse godkendelser og tilladelser.

Vagtordning

Vagtordning

Vi står til rådighed ved akutte fejl og behov, så du altid kan få hurtig hjælp.

Sikker håndtering af dine fiberkabler

Høj kvalitet

Alle vores medarbejdere har kompetencerne til at sikre en høj kvalitet i din løsning. Med de rette teknologier, maskiner og knowhow garanterer vi, at du får den løsning, du betaler for. 

Levering til tiden

Når vi har aftalt en tidsplan og en deadline, gør vi selvfølgelig alt, der står i vores magt for at levere din løsning til tiden. Vi sørger for, at du får en engageret og imødekommende kontaktperson, der kan holde dig opdateret på dit projekt.

Ingen rod og gener

Vi er professionelle, og det skal selvfølgelig afspejle sig i vores arbejde. Derfor leverer vi altid et projekt ordentligt og ryddeligt, så du ikke skal bekymre dig og gener og oprydning efter os.

Vores kompetencer dækker bredt, og vi har udover specialister i gravning og blæsning af kabler også flere uddannede brolæggere og anlægsgartnere.

Nedgravning af fiberkabler | CPK Gruppen
Nedgravning af fiberkabler | CPK Gruppen

Har du brug for hjælp til gravning af fiberkabler?

Vores arbejdsproces er professionel og effektiv, og vi leverer altid en opgave til den aftalte kvalitet og tid. Har du brug for hjælp til en konkret opgave eller vejledning til en løsning?