Om os

Gravearbejde fra 1 meter - 100 km

CPK Gruppen ApS er en entreprenørvirksomhed, med speciale i nedgravning af fiberkabler, som med Per Skjold Petersen som daglig leder, tilfører koncernen mange års erfaring inden for området. Der rådes over 8-12 arbejdssjak med fuld maskinpark, samt 2 arbejds sjak specialiseret i spuling af fiberkabler, samt vagtordring.

Med CPK Gruppen ApS kan vi dermed tilbyde kunderne, at stå for hele processen ved etablering af digitale forbindelser.

15 års erfaring med infrastruktur under jorden Per har i mere end 15 år ledet gravearbejde for et stort entreprenørselskab, når kilometervis af digitale motorveje skulle graves forsvarligt ned i jorden for kunder som f.eks. Atea, Global Connect, Novo Nordisk og IBM. Han glæder sig til, sammen med kompetente og erfarne medarbejdere, øvrig ledelse og sekretariat, at løse opgaver til kundernes fulde tilfredshed.

Vi kan nu tilbyde vore kunder, at stå for hele processen, når fiberkablerne skal forbindes fra a til b, d.v.s under som over jorden. Processen når kablerne etableres i jorden, betyder naturligvis også, at vi sørger for at indhente alle de nødvendige tilladelser på de offentlige arealer og sikre den fornødne dokumentation.

Vi tilbyder også andre opgaver som belægnings arbejde, kloakering og stikledninger.


cpk-bil
CPK gruppen rund
Per Skjold Petersen
Entreprenør
Mobil: 7214 4646
per@cpkgruppen.dk